Σε ποιον στάλθηκε, τελικά, η επιστολή της ΑΚΤΩΡ για το υπόγειο πάρκινγκ;




Συνεχίζουμε το θέμα του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία των 4ων Μαρτύρων με ένα ακόμα στοιχείο. Αυτό της επιστολής της κατασκευαστικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ.

Είναι γνωστό ότι ο διαγωνισμός, που η Δημοτική Αρχή περίμενε ως μάνα εξ ουρανού, για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ, απέβη άγονος, αφού καμία εταιρία δεν εξέφρασε ενδιαφέρον για την κατασκευή του έργου. Μόνο ο «ΑΚΤΩΡΑΣ» έστειλε ένα fax στο οποίο έλεγε ότι το έργο είναι ασύμφορο και ζητούσε καλύτερους όρους για να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι καλύτεροι όροι, όπως άλλωστε έχει γραφτεί στα τοπικά ΜΜΕ, είναι μεγαλύτερη χρονική διάρκεια εκμετάλλευσης και περισσότερα ισόγεια κτίσματα για καταστήματα.

Ο κ. Νίνος κατηγόρησε τον κ. Δήμαρχο ότι βρίσκεται σε απευθείας επαφή με την εταιρία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, ενώ τις διαδικασίες θα έπρεπε να τις εκτελεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Συκοφαντία χαρακτήρισε την κατηγορία του κ. Νίνου ο κ. Δήμαρχος ότι συνδιαλέγεται απευθείας με τις εταιρείες, λέγοντας: «Είναι άλλη μία συκοφαντία, γιατί είχα την πρόνοια και έκανα μία επιτροπή, όπου ήρθαν και διαβουλεύτηκαν όλες οι εταιρείες στα γραφεία της Τ.Υ. Όλοι μας είπαν ότι οι όροι ήταν πολύ σκληροί. Όλα είναι αναρτημένα στο ίντερνετ. Δεν υπάρχει πιο σκληρή διακήρυξη από τη δική μας. Κανένα έγγραφο δεν ήρθε στο γραφείο δημάρχου και κανείς δεν κουβέντιασε στο δικό μου γραφείο. Όλα τα έγγραφα τα λαμβάνει η κα Σοφία Παλιεράκη, η μηχανικός του δήμου. Στο δικό της e-mail είναι όλα τα έγγραφα. Αυτές τις συκοφαντίες, όταν τις λέει ο κ. Νίνος, οφείλει να μην τις λαμβάνει σοβαρά κανείς». Πηγή: Goodnet

Δημοσιεύουμε σήμερα την πρώτη σελίδα της επίμαχης επιστολής όπου φαίνεται καθαρά ότι απευθύνεται στον κ. Δήμαρχο προσωπικά, ενώ τα τηλέφωνα που αναγράφονται είναι του Δημαρχείου και όχι της Τεχνικής Υπηρεσίας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά κάνεις και μας ενημερώνεις για γεγονότα που αφορούν στο θέμα
Προς το παρών δεν βλέπω κάτι κατακριτέο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πολιτικοί αχυράνθρωποι.

Υγειονομική έκθεση των εστιατορίων του Ρεθύμνου του 1902

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση;