Συνάντηση με τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ για τον "Καλλικράτη"


Επιστολή προς το Γραμματέα κ. Δ. Βαονάκη.

«Καταρχήν σας ευχόμαστε συγχαρητήρια για τη νέα σας θέση, την οποία αναλάβατε σε μια στιγμή, όπου το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει με διαφάνεια αξιοπρέπεια και καθαρές λύσεις για το συμφέρον του τόπου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το παρελθόν καταβάλαμε προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τη Νομαρχιακή Επιτροπή μέσω του τέως γραμματέα κ. Παπακωνσταντή για να την ενημερώσουμε για τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής μας, οι προσπάθειές μας, όμως απέβησαν άκαρπες.

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος που μένει μέχρι την υλοποίηση του σχεδίου Καλλικράτης είναι ελάχιστος ζητούμε την άμεση συνάντηση μαζί σας.

Η συνάντησή μας αυτή, έχει ως σκοπό την ενημέρωση τόσο τη δική σας όσο και των μελών της επιτροπής, για το θέμα που αφορά στο γνωστό αρχιτεκτονικό σχέδιο, χωρίς όμως αυτή να περιορίζεται μόνο σε θέματα που αφορούν το χωροταξικό κομμάτι, αλλά αφορά περισσότερο στα πρόσωπα που ενδέχεται να το πλαισιώσουν. Ιδιαίτερα γι’ αυτό το δεύτερο σκέλος, από την πλευρά μας, έχουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη.

Παρακαλούμε να μας οριστεί άμεσα ένα ραντεβού στο οποίο να παραβρίσκονται, πέρα από τον Γραμματέα και τα μέλη της Επιτροπής και ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ κ. Όθωνας, εάν αυτό αποδειχτεί εφικτό».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πολιτικοί αχυράνθρωποι.

Υγειονομική έκθεση των εστιατορίων του Ρεθύμνου του 1902

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση;