Ο Δήμος δεν είναι ΠΕΡΙΒΟΛΙΑΚΟΣ!!!



«Ο Δήμος δεν είναι ΠΕΡΙΒΟΛΙΑΚΟΣ»!!! Αυτή ήταν η απάντηση του Δημάρχου κ. Μαρινάκη προς εμένα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (29/7/2020), όταν  ζήτησα να τοποθετηθώ επί κάποιων θεμάτων. Και ποια ήταν αυτά τα  θέματα;

1.      Ζήτησα, το αυτονόητο, με δεδομένη την προμήθεια στεγάστρων για τις στάσεις του αστικού λεωφορείου, να τοποθετηθούν στέγαστρα σε ορισμένες στάσεις των Περιβολίων και της Καλλιθέας. Η μελέτη που ψηφίστηκε δεν προβλέπει κανένα στέγαστρο από το παλιό Πανεπιστήμιο στα Περιβόλια, μέχρι και το Μουσικό Γυμνάσιο, στις περιοχές δηλαδή που κυρίως διαμένουν φοιτητές και όχι μόνο.
2.      Με αφορμή τη συζήτηση για ενοικίαση χώρου για τη στέγαση Νηπιαγωγείου στον Μασταμπά, ζήτησα να γίνει πρόβλεψη και προγραμματισμός για την εκμετάλλευση δημοτικού οικοπέδου δυτικά του παλιού Πανεπιστημίου, ώστε να ανεγερθεί νηπιαγωγείο για να ανακουφιστεί η περιοχή που τελευταία παρουσιάζει ραγδαία οικιστική ανάπτυξη.
3.      Με αφορμή έναν πρότυπο, πραγματικά, αθλητικό πολυχώρο που θα δημιουργηθεί στην Πηγή, ζήτησα να εξαγοραστεί οικοπεδικός χώρος στο ρέμα Κόρακα Καμάρα και μαζί με το υπόλοιπο ρέμα που θα διευθετηθεί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πάρκο ποικίλων δραστηριοτήτων.
Γι αυτές μου τις προτάσεις δέχθηκα τα ειρωνικά και επιθετικά σχόλια του κ. Δημάρχου. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πολιτικοί αχυράνθρωποι.

Υγειονομική έκθεση των εστιατορίων του Ρεθύμνου του 1902

Η παραδοσιακή κρητική φορεσιά στο πέρασμα του χρόνου