Δηλώσεις με αφορμή την απεργία της 5ης Οκτωβρίου



Ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Νίκος Δερεδάκης, κάλεσε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να αντιδράσουν συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση, για να εκφραστεί η διαμαρτυρία και η δυσαρέσκεια απέναντι στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε:
 «Εμείς οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο αυτά τα νέα μέτρα που έρχονται. Τα χαράτσια, οι εισφορές αλληλεγγύης και οι περικοπές των μισθών μας, μας έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης».

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους δημόσιου, ΔΕΚΟ, ιδιωτικό τομέα, στην κινητοποίηση που κάνουμε καθώς θεωρούμε ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση με τα μετρά που λαμβάνονται. Θεωρούμε ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η πολιτική και αν δεν αλλάξει να την ανατρέψουμε».

Εφ. Ρεθεμνιώτικα Νέα



Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, Νίκος Δερεδάκης, τόνισε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στη φοροκαταιγίδα που έχει πλήξει όλη την ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων αφού συνεχίζει να βάζει στόχο τους μικρομεσαίους, τους υπαλλήλους οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο. Η κυβέρνηση παρά το ότι θα μπορούσε δεν θέλει να συγκρουστεί με το μεγάλο κεφάλαιο, τους έχοντες και κατέχοντες. Το «λεφτά υπάρχουν» πρέπει να το κάνει σήμα της και να βρει τα λεφτά από κει που αποδεδειγμένα υπάρχουν. Τα χαράτσια και οι μειώσεις των μισθών, μας έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης».

Εφ. Κρητική Επιθεώρηση.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πολιτικοί αχυράνθρωποι.

Υγειονομική έκθεση των εστιατορίων του Ρεθύμνου του 1902

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση;