Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2016

Οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στην Κρήτη

Εικόνα
Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από την κρίση. Σε μια χώρα που τα λουκέτα στις επιχειρήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Σε μια χώρα που η ανεργία έχει πιάσει προ πολλού «κόκκινο», η Κρήτη γενικότερα, αλλά και το Ρέθυμνο ειδικότερα, φαίνεται πως αποτελούν πόλο έλξης για τις μεγάλες εταιρίες που η μια μετά την άλλη έρχονται για να επενδύσουν στην μικρή μας πόλη.

Σπήλαιο Λυγερής Ρουσσοσπίτι: Ανακαλύπτοντας και εξερευνώντας ένα "άγνωστο" σπήλαιο.

Εικόνα
  Το άρθρο αυτό αποτελεί την εισήγηση που εκφωνήθηκε στα Ανώγεια, στις 19 Ιουνίου 2015, στο τριήμερο θεματικό σεμινάριο « Η σημασία της γεωποικιλότητας   στα προγράμματα Π.Ε.: τα σπήλαια του Ψηλορείτη» που διοργάνωσαν το Κ.Π.Ε Ανωγείων και το Κ.Π.Ε. Βάμου, σε συνεργασία με τους Υπευθύνους   Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό   Θεματικό   Δίκτυο «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο Φως»,   Ανώγεια 18-20 Ιουνίου 2015.                                           

Κλειστό Γυμναστήριο Περιβολίων: Επιτακτική ανάγκη για το Ρέθυμνο

Εικόνα
Το άρθρο αυτό είχε δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο τον περασμένο Οκτώβριο. Παρότι έχουν περάσει 17 μήνες καμία πρόοδος δεν έχεις υπάρξει στην κατασκευή του έργου, αν εξαιρέσει κανείς την ημιτελή κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο Κλειστό. Και ενώ δεν υπάρχει πλέον κανένα κώλυμμα, κανείς δεν ξέρει γιατί το έργο πνοής για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό δεν ξεκινά. Για ύστατη φορά καλούμε τη δημοτική Αρχή να δει σοβαρά το θέμα του ρεθεμνιώτικου αθλητισμού. Δεν είναι δυνατόν εν μέσω   αγωνιστικής περιόδου οι ρεθεμνιώτικες ομάδες να προπονούνται σε κλειστά γυμνασστήρια σχολείων που δεν τηρούν καμία προδιαγραφή, ούτε καν τις σωστές διαστάσεις των γηπέδων.
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξαναλειτουργεί το blog μου!!! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο και συνάδελφο Παντελή Κασόμπεη που με βοήθησε να κάνω επανάκτηση των κωδικών!!!